Personvern og informasjonskapsler

Når du besøker nettsidene våre, legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen blir brukt til å bedre innholdet på nettsidene. Denne personvernerklæringen forteller hvilken informasjon som blir samlet inn, og hvordan den blir brukt.

 

Ansvar

Stiftelsen Neptun Bergen er ansvarlig behandler for innhenting og bruk av personopplysningene som blir gjort i forbindelse med drift og vedlikehold av nla.no. Knowit er leverandør av utvikling av nettstedet. Google Inc er databehandler og leverandør av webanalyse.  

 

Behandling av personopplysninger

Ved innsendelse av skjema vil vi behandle personopplysninger som navn og kontaktinformasjon når dette er nødvendig for å kunne behandle søknaden om midler. Vi vil behandle personopplysninger du gir så langt det er nødvendig for å besvare og loggføre din henvendelse. 

Personopplysningene dine vil bli tatt vare på så lenge det er nødvendig for de formålene som er beskrevet i disse retningslinjene, eller så lenge det er nødvendig for å etterleve lovpålagte plikter og for å løse eventuelle uoverensstemmelser.

 

Hvor kan jeg få mer informasjon?

Har du flere spørsmål om hvordan Stiftelsen Neptun Bergen bruker informasjonskapsler for å samle inn statistisk informasjon kan du lese mer om retningslinjene for personvern hos Google Analytics, som er statistikkverktøyet vi benytter.

Dersom du som bruker ikke ønsker at besøksdataene dine skal registreres med Google Analytics kan du administrere dette på Google sine sider. Vær oppmerksom på at dette også vil gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics, og ikke bare neptunbergen.no.